Hallåj hallåj!

Roligt att ni kikar in här fast jag inte är så aktiv. Nu undrar ni ju säkert vad som har hänt sen sist! Jo det tänkte jag berätta för er nu. Jag har kommit hem från Ylläs (glömde säkert att säga det, men direkt efter Italien åkte jag dit upp med familjen och kusinerna), sen fyllde jag 17 i tisdas, vilket egentligen känns ganska meningslöst. Inget spännande händer ju då. På tisdag kväll hade vi första matchen ute, det var bara träningsmatch, men lika roligt för det! Ja det är väl typ det. Annars har mitt knä och min fot börjat ta sjukt igen. Det blev helt enkelt för mycket med allt gående i Italien och skidandet i Ylläs, sen hjälpte det väl inte heller med matchen igår... Nåja, får hoppas att det reder sig!

Bilder från Italien

Tänkte smätta hit några bilder från itailenvistelsen nu innan jag och familjen åker iväg till kussarna på middag. Vi bodde de tre första dagarna i Neapel, där vandrade vi i Pompeji, besteg Vesuvuis och tog båten till Capri. Fritiden spenderade vi för det mesta genom att vandra på stadens gator. Den sista dagen spenderade vi i Rom, där flummade vi mest omkring, var en sväng till Fontana di trevi och satt på Spanska trappan. Tyvärr är det Lena som har alla bra bilder från Rom, så vill ni se dem får ni tjata på henne så kanske hon bloggar... Nu ska vi far på mat, häj tå!

Äähh!

Nu börjar jag känna att min energi är slut. Jag är rädd att jag antingen ska vakna upp med huvudvärk och feber imorgon och inte få sista provet skrivet eller så kommer det när vi far till Italien. Har haft konstant huvudvärk de senaste dagarna och även kännt mig energilös och frusen. Ändå har jag lyckats ta mig igenom proven, men nu känner jag verkligen att det tar stopp. Varför skall mit huvud vara så jäkla jobbigt och varför har man vallt att vi ska skriva fysik som sista ämne i perioden? Min strategi är Maols knows the answer. Det blir bra.
Idag har jag försökt packa lite, vilket resulterade i bilderna ovan. Behöver jag nämna att jag är mer taggad för Italien än för fysikprovet? Fast det gissar jag att ni alla redan hade räknat ut.

Nedräkningar

 
2 dagar tills KAJ
8 dagar tills Neapel
12 dagar tills Ylläs
20 dagar tills min födelsedag
59 dagar tills skolaavslutningen