Nu är äntligen lapptäcket färdigt!

Idag blev jag färdig med ett lapptäcke som jag började på med i 9:an. Som ni ser på bilderna har Tussan nu tagit över sängen, det har på senare tid hänt allt oftare. Hon verkar iallafall mer än nöjd med det nya tillskottet i bäddningen. Nu måste jag bara skaffa några stora mysig kuddar så kommer det bli riktigt gosigt!

Projektvecka

Idag inledde vi projektveckan i skolan, så det är ganska chill nu på kvällen när man inte har några läxor. Boo-yah! Så idag kunde man äntligen ägna sig åt något annat. Felicia kom hit efter skolan och vi gjorde ett försök på macarons, gick väl sådär... De såg absolut inte ut som några macarons men enligt L & F var de goda! Sen såg vi även en bit av filmen Frost. Riktigt söt film! Jag har aldrig gillat animerade barnfilmer men den här tyckte jag om. Nu ska jag bara slöa resten av kvällen, såå skönt!

Nämen hej igen!

Vad har hänt de senaste veckorna? Jo, vi har haft provvecka vilket resulterat med en hel del provläsning och lite migrän. Som tur hade jag min lilla pluggarkompis som varit extra gosig de senaste dagarna, ma little baby! Igår var det ABI-dagen och efter det skrev jag sista provet för den här perioden, så himla skönt alltså! Idag var alla ettorna på friluftsdag till tropiclandia och efter det for Lena och jag till Nelly förr att chilla och dricka lite kaffe.

Internationella tvillingdagen

Love U sistah!♥