30 April

Idag ärdet en väldigt speciell dag, för idag fyller den här filuren 16 år! GRATTISGRATTISGRATTIS!

Min helg

Min helg började med att åka och grilla med Felicia, Lena & Isac. Sen blev det även lite lerduvskrig, kulkul! Nästa dag steg vi upp ganska tidigt, chillade lite och åkte hem. Där runt 7-tiden på kvällen blev vi hämtade av Natasha som tog oss till Lina och sen vidare till Tina på överraskningsfest för Lena, Emma & mig. Runt 2 åkte vi hem.
Igår blev det lite arbete med pappa, är såå limin idag! Ja ji fö kläint byggd! Idag har det inte riktigt hänt så mycket, skrev ett prov, fick ut ett förhör, hade mk-test, jag klarade 4 cm mer framåtböjning än vad jag gjort för, jeej! Sen efter skolan åkte Lena & jag och köpte årets första struvor, gott!

→ Skolan


Hipp hipp hurra!

Idag fyller Lena och jag år, jeej! Började dagen med att öppna presenter och äta tårta. Sen var vi i skolan och efter det hade vi sista gången PC. Lite ledsamt. Efter det for vi till Pörtom på en panini med Felicia. Funfunfun!
PS. Jag fick veta igår att jag klarade skärgårdsnavigation (!)

Hoping for the best but expecting the worst

Här har jag inte skrivit på ganska länge. Jag har helt enkelt inte hunnit med. Den här veckan och förra veckan har varit otroligt stessiga. Jag har haft en hel del prov, förhör & inlämningar. Igår skrev jag hygienpasset också och det gick riktigt bra och idag har jag skrivit skärgårdsnavigation, vilket inte gick lika bra. Nu hoppas jag bara att jag klarar det!

Igår var Lena och jag ute på en snabb promenad. Vi gick först och tittade på ett dike som har översvämmat vid oss så att "bron" har vatten på sig. Sen gick vi i skogen och hittade ett mysigt litet ställe. Föresten, visst har jag fin mössa! E ji Batmaan!

Alfapet

Igår var Lena och jag till Emma. Vi var ute på en promenad och så spelade vi Alfapet, myysigt! Idag har jag varit ute på en liten springtur, börjat läsa på teori om navigation & varit och handlat. Nu ska jag väl snart åka och hjälpa pappa med att fixa ved. 

Grattis Emma!

Grattis ännu en gång Emma! Jag har valt ut 4 bilder som beskriver dej, enligt mej, väldigt bra.

Telefonbilder

Här är några telefonbilder från veckan. Bilderna är från när vi skidade slalom, promenerade med snöskor & när Lena var ute och gick med Ettan, hahaha! Vi har haft otroligt fint väder nästan hela veckan. En dag var vi till berget pallas och åkte. Det är lite speciellt eftersom det är en nationalpark, vilket betyder att de till exempel inte använder några snökanoner, alltså blir backarna inte isiga.

Nu är jag tillbaka!

Vi kom hem från lappland igår efter att ha suttit i bilen i 9 timmar (?). Det har verkligen varit jätte kul! Sätter snart upp lite bilder, och då menar jag verkligen lite bilder. Jag har nämligen varit riktigt dålig på att ta fram min kamera under resans gång, tyvärr!