Det där med tålamod

Det är nog någonting som Tussan saknar. Hon balanserade så fint på verandaräcket idag, men innan jag hann hämta kameran var hon redan påväg ner. Som tur hann jag knäppa några bilder.

Regniga dagar

De senaste två veckorna har det mest bara regnat, vilket jag tycker är ganska skönt och mysigt, men också aningen uttråkande. Jag har desutom varit förkyld nu i en vecka vilket har gjort att jag mest suttit inne. Nu hoppas jag bara på att ordspråket "Efter regn kommer solsken" stämmer.

Testbilder

De här var några av de första bilderna jag tog med det nya objektivet. Jag var ju bara tvungen att testa hur det funkade och nöjd var jag! Allt blir så mycket roligare med bättre utrustning!

En picknick i juli

Eftersom jag inte bloggat på länge tänkte jag visa lite bilder från sommaren. Först ut blev två från då jag, Lena och Felicia var på picknick till Esabackan.

Nämen tjena! Hänger du här ofta eller?

Jag gissar att svaret på det är nej. För hur skulle det kunna vara något annat när jag inte har bloggat på två månader? Nu är jag i alla fall tillbaka! Det har varit otroligt skönt att ha en liten paus från bloggen, men nu känner jag att det börjar räcka.
 
Förra veckan köpte jag ett nytt objektiv till kameran, så ni kan förvänta er mycket bilder. JEEE, AS KUL! Nu taggar jag en varm och lång höst med mysiga tröjor, mängder av te och smörgåsar. Det är tre super ingredienser till en mysig höst. Ha de gött!