Lappland here I come!

Håller på att packa det sista nu och snart far vi, jee sooo fuuun!

Lite bilder från vistelsen i Åbo

Tyvärr så tog jag inte så många bilder när vi var i Åbo, men här e de jag har. De första är från bussresan, sen är de andra från när vi åt italienskglass och när vi åt. Vi fick svårt att välja restaurang, så det slutade med Hesburger. Ehehee.

Villan

Idag har jag, Lena, mamma & pappa varit ute till villan. Lena och jag hade fixat med lite fika (haha) så vi satte oss ner vid stranden och åt. Nu ska jag försöka skriva färdigt en uppsats och kanske läsa lite ur en moddebok.

Gårdagen

Igår var Felicia här. Vi var ute och gick i skogen, gick via viltåkern occh matade djuren. Känns alltid roligt att gå dit nu på vintern då man ser en massa spår i snön.

HAHA

Jag tycker min statistik är ganska fin.

Mat♥

Idag var det jag som fixade maten helt själv, förutom att Lena lagade en sås. Tyckte det blev så fint så jag var tvungen att ta kort på det, hehe. Å gott vor e!

2 kjolar

Igår köpte jag två kjolar. Jag blev helt kär i den första, den kommer nog att användas flitigt i sommar. Den andra tyckte jag också var jätte fin och den kostade bara 5€ (!). Jag köpte även en skål och ett fotoalbum, samt 2 påskägg (bara för att man kunde få med Star Wars-figurer) 

No for jag till Åbo


En dröm

En dröm jag har är att resa runt och se hela världen. Jag vill inte som många andra se de största städerna, utan jag vill upptäcka små hörn av världen som nästan igen har sett.Ställen som är helt orörd och oupptäckta. Jag vill få se alla de där platserna som man ser på weheartit & tumbler. Jag vill vara den som tar de där bilderna, kanske ha någon speciell person med mig eller åka någon gång helt själv. Jag vill inte vakna upp en dag och komma på att nu är det försent. Bilderna är från Weheartit.

Die Katzen

Alla har vi väl våra egna konstiga sovplatser. Iallafall har våra katter det.

Provläsning

Nu har jag läst igenom allt till kemiprovet, vilket gick mycket bättre med lite motivation i form av te, vindruvor, kiwi & kex. Nu är det bara att fixa alla andra läxor, mööh!

Tisdag

Idag är det en mysig dag! Är jag enda som tycker det? De flesta måsten bara försvinner.
Idag skulle jag, L & F egentligen ha tränat, men när vi kom till gymmet var det redan någon annan där, fuuu! Sen när vi kom hem ringde pappa och ville att vi skulle sätta i motorvärman på traktor. Vi sprang/gick till fammo genom ½ meter snö, satte i motorvärman och sen började vi gå hemmåt. Slutade med att det blev lite snökrig & dykning i snön, JÄTTEKUL! 

5 frågor

1. Om du skulle ha en superkraft vilken skulle det då vara?  Hhmm, det skulle nog vara att flyga, shit vad de skulle vara kul!
2. Drömyrke? Jag har faktiskt ingen aning, vill ha ett speciellt arbete som inte så många har.
3. Favoritserie? Jag skulle nog säga att det är NCIS & Gossip Girl.
4. 1 svaghet du har? Jag är en jätte dålig förlorare.
5. En kändiscrush? Jonatan Åstrand är väll en, och så gillar jag Chace från GG.

Veckan som har gått

Jag har inte skrivit på ett tag nu, jag har inte heller gjort så där jätte mycket som är värt att dokumentera. I söndags fick jag feber som kom och for lite hur som hellst. Den försvann iallafall på tisdagen. Sen har jag även varit på navigationskurs. Igår var jag, Lena och pappa ut snabbt till villan och tittade, sen for jag & L på bastukväll med laget. Hann även se lite av melodifestivalen. Det är väll ungefär vad jag har gjort i veckan. Nu ska jag & Lena gå ut och gå, fun!

BLOG AWARDS x3

Vad det går ut på: Du ska svara på 5 frågor du får. Sedan skicka vidare 5 nya frågor, som du själv hittar på, till 5 andra bloggare som du länkar på din blogg. Skriv på deras bloggar att de fått en nomenering så att de inte missar den :)
 
1. Favorit låt just nu: Har faktiskt ingen, är jätte dålig på att komma ihåg låtars namn och texter.
2. Bästa vännen: Lena & Fella är väll mina bästa vänner, sen är också Emma & mina kussiner väldigt bra vänner.
3. Det pinsammaste du har gjort: På tåget på väg hem från H:fors en gång sa en dam åt mej på finska att jag hade min telefon vinklad så att alla såg vad jag gjorde, men att hon inte tittade utan att hon bara ville att jag skulle veta det. Jag skulle svara på finska "Tack för att du sa" men svarade istället "Tack om du säger" . Kanske inte det pinsammaste jag har gjort, men lite pinsamt var det då jag förståd hur fel allt blev.
4. Hemmakväll eller utekväll: Brukar vara mera hemma, är ganska dålig på att orka fara ut, men när jag väll kommer ut så brukar det bli jätte kul. Skulle nog säga att det är bäst då det är båda.
5. Hur ser dina framtidsplaner ut för dej: Börja gymnasiet, ta studenten och resa & studera typ.
 
1. En dröm du har: Att åka till det stället på jorden där alla kordinater är 0.
2. Något som få vet om dej: Har ett ärr på min haka som jag fick då jag var liten och halkade i badrummet.
3. Favoritfilm: Har väldigt många, men 2 som jag sett ganska nyligen är Pitch Perfect & Blue Crush 2, sen finns det också några klassiker, till exempel How to lose a guy in 10 days.
4. Ett ställe du vill åka till: Det jag skrev i fråga 1 & så skulle jag vilja åka till Austrailien.
5. 3 saker du inte skulle klara dej utan: Det är nog mat♥, värme & mina vänner.
 
1. Bästa minnet: Har otroligt många, men några fina är sommardagar med kusinerna, tältning på Bergö & när vi var och hejjade på Linnéa när hon var med i MGP.
2. Favoritgodis: Sega & choklad.
3. Hur många gånger har du varit kär: Har aldrig varit riktigt kär, men jag blir lätt småkär.
4. Vad tycker du om min ( Natashas ) blogg: An ji no rikti priima!
5. Vem är dina bästa vänner: Svaret finns på fråga 2.
 
Jag nominerar: Den som vill.
 
1. 3 länder du skulle vilja besöka?
2. Sommaren 2012 bästa minnen?
3. I vilka färger är ditt rum inrett i?
4. Om du skulle skaffa en hund, vilken ras skulle du välja?
5. Var är den perfekta platsen att ha en tatuering på enligt dej?

Hemgjorda chips


Igår gjode jag och några andra egna chips. Blev kanske inte så där super goda, men det var roligt att testa. Vi gjorde två olika smaker, dill och paprika.

02.03.2013

Var väldigt roligt att vara och grilla med tha görls, blev dock lite kalt. Nu blir det snart lite Mello-mys med Lena, och sen kanske film. Jeej!

Far och grillar

Nu far jag och grillar med Felicia och Lena, kanske inte bästa vädret men det blir nog bra!

Himos

Igår var jag och några andra till Himos och skidade. Var riktigt roligt att skida igen! Nu skall jag städa mitt rum. JÄTTE KUL...!