Där är den

Hade helt glömt bort att jag skulke sätta upp den här bilden! Men nu e den här. Var nämligen på Know How mässan i onsdags och där spelade redrama så vi tog bild med honom. Så alla ni som ville ha den, varsågod!
En sak som ni kanske int vet om mej är att jag är jätte dålig på namn, vet aldrig vem som sjunger något rller vad låten heter. Så ja visste ju knappt vem redrama var, men när vi stog och talade med några typer där redrama skulle vara började fn av dem plötsligt skriva autografer. Jag blev ju helt chockad när jag inte hade någon aning om vem det var, haha!


Idag har jag:

varit i skolan, tränat ,haft huvudvärk, bakat bröd och haft huvudvärk. Fin sammanfattning tycker jag :3

Julklappar

Har börjat fixa tidigt i år med julklapparna, vilket känns riktigt bra! Har redan klurat ut de svåraste så hoppas på att få allt fixat i god tid. Man vill ju bara ta de lungt de sista dagarna innan jul istället för att stressa runt på stan och leta julklappar.

Tänkt vis en bild från tomteverkstadin eftersom ja känner tomtin så bra!


Fotbollsavslutning

Igår var jag på fotbollsavslutning med laget. Först var vi och åt på Amarillo och sen for vi och bowlade. Har aldrig riktigt tyckt om att bowla, men det var faktiskt riktigt roligt igår. Vi har väll inte samlat så mycket poäng tror inte äns att vi lyckades få 1 men roligt har det varit!

Aktiv blogg, Juhh.

"Efter den tjugonde missen träffade Lena nästan vedklabben som en karl" - fint citat från i sommras!
 
Ett tag sen bloggen updaterade sig nu, tyvärr kan jag inte lova att de skall förbättras heller. E lite för lat för att kunna göra det, men jag kan iallafall tipsa om några bra låtar. Har helt klart fastnat för Så mycket bättre, så lyssna på de här 2:
Miss Li - första gången
Darin - Astrologen

Så mycket bättre

Mysigaste programmet på länge, checka dessa 2 låtar, DI JI SÅ FÖRBAJSKA BRA!
Miss Li - Här kommer natten
Magnus Uggla - Jag och min far

*


 

Sött!


Våran söta hyresgäst, Magnus uggla

Titta vem vi har fått som gäst i linbalslagret! Döpte honom till Magnus.

Gullisen!

Idag har det varit en chilldag för mej, kom hem från Felicias nångång 2-tiden och efter det har jag mest bara myst med stormysaren, aka Tussan. Hon är verkligen så otroligt söt den lilla filuren! Medan hon sov läste jag ut Ondskan, sjuk bra bok men också ganska sorlig tycker jag. Nu skall jag fortsätta min lördag med att se på en film me resten av gänget.

Våra pumpor

Det här har vi nu fixat med i 3 timmar, och fina blev de! Vilken gillar ni mest?