Feelis på finska

Lyssnar på Icona Pop och skriver en finska uppsats, J'ai la peach!

Tillbringar ännu en dag med mina läxor

I hopp om att lära mig all matte-teori vi haft i denna kurs lyssnar jag på alla inspelade lektioner och dricker kaffe i min tekopp, askul alltså! Nu är jag igenom hälften och jag förstår i princip allt, jeej! Sen blir det att läsa på modde-prov som vi har imorgon och fixa alla andra läxor. Mitt liv är så intressant just nu.

Vart försvann det?

Med rubriken syftar jag på höstlovet? När vi fick höstlov tänkte jag "Jess! Paus från skolan och alla läxor, wohoo!" Jag har nämligen kännt att det enda jag gör nuförtiden är att göra läxor. Går. Snart. In. I. Väggen. Fast nu sitter jag här sista dagen av höstlovet och känner mig lika stressad. Det känns som om varje gång man väljer att göra något kul blir en inlämning eller en läxa ogjord. Jag hatar verkligen att känna att jag inte räcker till, att jag inte är tillräckligt bra. Här är iallafall en bild från igår då Felicia var här. Vi bakade, promenerade i skogen och tittade på Pippi.

Välkommen tillbaka internet!

Igår började plötsligt det trådlösa-internetet fungera igen. Halleluja! Så vad har jag gjort den senaste tiden? Jo jag har införskaffat världens mysigaste mössa, varit på sitz, firat farmor som fyllt 80 år, stigit upp där vid 6 om helgerna för att vandra i skogen och jaga älgar (okej jag har bara gjort det 2 gånger), äntligen städat mitt rum och sist men inte minst, sett den första snön falla. Och nu har jag höstlov, såå skönt!