Tisdagslyx


Idag steg jag upp lite extra tidigt för att göra en extra god frukost, en bananplätt! Så gott! Särskillt om man har naturell yoghurt och lite bär till.

Årets första kopp med julte


Nu inviger Lena och jag julte säsongen. Tänk, om bara 36 dagar är det julafton!

3 intressanta dagar

Det är 3 dagar som har gått sen jag senast skrev, och de har alla haft sina höjdpunkter. I torsdags började jag dagen med att delta i gymnasiaden, tyvärr gick det inget vidare för vår skola, men det var roligt iallafall. Efter det for jag til en ögonläkare som kanske har svaret på varför jag har ont i huvudet så ofta. Så nu ska jag börja träna upp mina ögon, alltså lära mig se i kors, JELP. Sen då jag kom hem tittade jag på vintergatan 5a med Lena, nostalgi på hög nivå!
Igår tog jag, Lena och Felicia bussen in till stan och gick runt där några timmar. På kvällen tittade jag på Idol med Lena och mamma och Tusse somnade på min mage, hon är bara för gosig.
Idag blev det tidig väckning, Lena och jag skulle arbeta in pengar till dagsverket. Vi fixade ved med pappa. Nu sitter jag ensam här i köket och väntar på att Lena och pappa ska komma in, för de är forfarande och hugger.
 

Efter 9 månader...

... har jag listat ut hur min kamera på datorn fungerar. Jag blev dock lite missnöjd, jag hade nog trott att den skulle vara lite bättre. Så nu har jag tagit några bilder med den och tänkte sätta upp dem här, men nu lyckas jag inte hitta dem någonstans. Det är nästan så man börjar tro att ASUS är emot egopix, men ge mig 9 månader till så har jag nog knäckt nöten!

Min väckning

Idag vaknade jag till att Tussan hoppade upp i min säng och började tassa omkring där. Finns det något gosigare sätt att bli väckt på? Näe, skulle inte tro det. Sen hade jag också min första bildkonsttimme sedan i 8:an vilket var roligt. Annars då? Jo nu ska jag och Lena snart se en film och sen ska jag dricka en kopp te i hopp om att min förkyldning ska försvinna. Det kommer inte att fungera, men jag provar.