Hehehe




Sjukhusvistelse

Idag slutade jag extra tidigt från jobbet för att åka in till sjukhuset och visa upp foten. Jag har nu visat den för sammanlagt 5 personer och fått sitta och vänta i x antal timmar, det de kom framtill är att det är en fraktur på något litet ben i foten, jippi..! Alltså ska jag bara vänta och vila. Så som jag nu gjort i över 4 veckor. Ehh.
 
Det var dock inte bara jobbit att åka dit som det kanske låter. Mamma och jag förvånades över läkarnas rättframhet. Innan jag och mamma slapp in till den riktiga läkaren var vi först till en sjuksköterska. När vi just var klara frågade hon när jag senast ätit, ifall foten skulle behövas opereras och jag sövas ner. Mamma blev paff och lite uppskärrad och jag började skratta efter att hon hade gått. Man kan ju inte säga att vi reagerade på samma sätt. Som tur var det inte lika farligt som läkarna först hade trott.
 
Titta! Sjukhuset har skaffat nytt system sen sist jag var dit. Det e nästan som på dans!

Produktiv dag trots endast 5 timmar sömn

Idag har det varit en sån dag när man hinner med hur mycket som hellst! Började med jobb från 6-14, sen satt jag ute i solen och läste i nån timme, vilket resulterade i en väldigt osmickrande raja. Efter det oljade jag utemöbler och sen städade jag rummet och bäddade nytt i sängen. Ohh that feeling! Nu har jag just kommit ur duschen och funderar på att smätta igång ett avsnitt av VD innan jag tar natten.