En av mina favorit höst bilder


2 sötnosar

Fick besök av de här två sötnosarna igår. Hade först tänkt åka till Fagerö, men kände helt enkelt inte för det. Men kvällen blev bra iallafall. Ska försöka aktivera mig nu en smula och kanske göra nått vettigt, vi ses!

En salig blandning av otroligt kreativa bilder.

 

Idag har jag:

  • Kört till byn i ösregn (kan ju låtsas det, lite coolare än duggregn)
  • Packat upp en massa frysta saker
  • Fått beröm för att ha packat upp en massa frysta saker
  • Överaskat syster med kokosbollar som mästerkockarna själv gjort, visst Superman!
  • Fotograferat min überfina syster

PRAO

Bild från Instagram
Idag fick vi sitta i kassan, roligt men lite läskigt, haha. Annars har vi plockat upp varor, tävlat om vem som hittat flest saker som gått ut, paketerat maletkött, kört runt med truck och kärror och så klart haft kaffe paus. E JI FINT!
 
Tänkte försöka fixa en film om praon, men vet liksom inte vad man ska använda för program för att redigera, förslag?

.

Känslan man får när man märker att man nästan står på trattkantareller och när man ser sig om kring kan man int skymta ett sluta på det.♥

"Jer har vi e bra, jer stannar vi läng"

E hos Felicia just nu. Vi har just ätit och nu ska vi snart gå och sova, kör på tidig väckning imorron bara för att vi kan! 4:00 kommer vi att springa runt som små yra höns här, eller så int. Den som lever han får se ;)

Sommarbilder till Nelly


Försöker plocka ut alla kussbilder från sommaren till Nelly, men eftersom jag är så otroligt dålig på att radera finns det över 1000, upss! Men vilka minnen. Så nu vet du Nelly, de kommer snart!

Svampskogen


Nu skall jag och några andra bege oss ut till svampskogen. Något som vi gör varje höst när vi får lite ledig tid över. Bilderna ovan är från när vi var och plockade svamp med våra kusiner förra året, hoppas vi hittar en massa kanareller!

Staden


Svartvit VS Färg










Senaste från Instagram




 

Skrattanfall fö fläir!


Idag har jag skrattat så jag fått ont i magen, varit allmänt trög och flummig. Men såna dagar är härliga, riktigt härliga. Nu borde jag igentligen försöka lära mej några finska ord, men allt annat är mycket mer lockande. Borde kanske muta mej själv med lite glass, gaah mitt huvud är för trögt idag för att igentigen få blogga.

Hösten

Bara för att den är så vacker!
 

08.09.2012

Idag har jag hittills mest bara städat och nu funderar jag vad man ska ha på sig ikväll, måste ju tänka lite på min förkyldning också, så det blir nog långbyxor här. Suck. Nåja, tror nog att kvällen kommer bli jätte bra, snart börjar väll några komma hit och sen blir det Korsnäs och till sist Fagerö.

Sommaren 2012

Skulle egeentligen varit en super fin bild på min kusin Annika här men den blev dissad.
 
Annikas student
Skribalägret
Skribalägret
Konfirmation

Fotografering med vesporna, haha lite behind the scene
Match 

Tältade på Bergö
Indianfotografering
Villaliv med kuss
Eldade upp en rökugn, upps...

"Brandkåren"
Hundvakt
Hårt med sommarjobb, fortfarande hundvakt
Arstu
Lagade plättårta
Villaliv med kuss
Picknick vid Arstu
Picknick vid Arstu
Grillfest vid Linnea
Villaliv med kuss
Ankring utanför Vägvik, simning och solning
Villaliv med kuss
Mormor & morfars hund på besök

Kanot paddling med Nelly

Hesa med Nelly & Lena
 
Ungefär så här har min sommar sett ut, har också varit på bio med Fella och Lena, varit till Faggen och Åminne och en hel del mera.

Förkyld


Bilderna är från en match i sommras
Skulle igentligen ha haft träning idag, men tack vare min förkylning blev det inget för mej. Borde kanske inte ha spelat match i söndags, inte hela iallafall men när man väll börjar spela så biter man bara ihop och sen får man bli lite extra fökyld. Som man brukar säga "Dumt höv så får kroppin lid".
Men nu så ska jag göra lite läxor och sen blir det Hawaii 5-O med Ben & Jerry's.

För mycket

Ibland händer det bara för mycket på en gång. För mycket information som delas på för lite tid. Idag har det hänt och jag känner mej nästan lite vilse. Vissa saker som man aldrig kunnat tro blir sanna, men det är väll bara tid som behövs, för min del.

Helgen


Ifredags åkte jag och några vänner ut till Natashas farmors villa. Det regnade nästan hela tiden men roligt hade vi iallafall! Några vara till och med och badade. Själv är jag fortfarande ordentligt förkyld och hoppas bara att det ska gå att spela match idag. Om ni har något super duper tips på hur man blir frisk, så är det bara att dela med det till mej!