Tassar runt i mina nya byxor

Igår var jag och Felicia till stan. Vi ägnade flera timmar åt att ströva runt i olika butiker och prova allt fint vi kunde hitta. Som lunch åt vi italiensk pizza och spanska crepes. När klockan började närma sig sex traskade vi iväg mot bion. Där såg vi den efterlängtade Superman filmen Man of steel. Den var riktigt bra!

Gosaren numero uno

De senaste nätterna har Tusse börjat komma och sova med mig. Vilket jag tycker är jätte mysigt, men dock har hon en tendens att breda ut sig lite för mycket. Idag då jag vaknade hade hon brett ut sig över mer halva sängen (alltså där vid huvudändan) och hon vägrade att flytta på sig. Men egentligen gör det inte så mycket för hon e typ världens mysigaste och snällaste katt, om man inte räknar med då hon e hungrig. Hahaha, går väl i släkten det där med hungern.
 

Myser med Tusse & Hawaii five-O

Just nu ligger jag och gosar med Tusse i min säng. Eftersom vädret inte varit det bästa idag bestämde jag mig för att bara ta det lungt innan jag sticker iväg till jobbet. Vad passar inte bättre än lite Hawaii five-O då det regnar liksom?! Så. Jäkla. Bra. Serie.

En söndagskväll i juni

Ikväll har jag varit ute och tagit lite bilder i kvällsolen. Jag har längtat efter att göra det jätte länge men jag har inte haft tid förrän nu. Om man bortser från alla de tusentals myggorna som också ville vara med och alla mina nya bett på benen var det fint! Klockan som ni ser på bilderna hittade jag på villan idag då ja letade efter en skruvmejsel, det är alltid lika roligt att hitta mammas gamla prylar!

→ Match

 

Våffelfrukost

Idag när jag vaknade upp var jag jätte sugen på våfflor, så då slängde jag ihop en smät och stäkte lite. Nami! Nu taggar ja inför matchen ikväll. Efter matchen far jag ut till villan och firar midsommarn där.

.

På den senaste tiden här jag lagt bloggen lite åt sidan. Det är inget som jag gjort medvetet utan det har bara blivit så. För förra måndagen började jag jobba, vilket har tagit mycket tid av mina dagar. Sen åkte ju Lena förra tisdagen. Jag har också haft en hel del fotbollsträningar och någon match. Annat intressant som har hänt är att jag fått mitt Visa electron som ni kanske har läst i det förra inlägget. Jag har också fått hundratals myggbett på mina ben, inte kiul! Å idag efter jobbet for jag till vägvik och var där med Emma & Natasha. Blev ganska rörigt det här men så får det vara idag. Nu ska jag snart gå och sova så jag orkar upp imorgon klockan 5, Whihoo...!

Samlar vuxenpoäng för fullt!

Igår började jag fundera på det här med vuxenpoäng. Egentligen har jag skaffat en hel del på sista tiden. Om man börjar att räkna med att jag 1. Har körkort (man behöver ju inte nämna att det bara är moped), 2. Har skaffat ett bankkort (dock bara visa electron), 3. Har ett jobb (beror lite på hur man räknar det men sommarjobb + PC), 4. Jag stiger upp först i huset och åker till jobbet (klockan 5!!), 5. Igår lagade jag middag helt själv till familjen utan att någon bad mej göra det.
 

Lördag kväll

Igår tillbringade Lena och jag vår kväll i malax. Idag har jag mest bara varit ute och jobbat på åkern och i landet, tungt! Resten av kvällen ska jag spendera tillsammans med Lena eftersom det är näst sista kvällen jag kan vara med henne på 3 veckor. JELP! What am I going to do whitout her!? Börjar iallafall jobba imorgon så det håller väl mig lite sysselsatt iallafall.

Den senaste tiden

Nästan hela lördagen gick åt till studentfirande och på kvällen åkte jag till Fagerö. På söndagen bestämde Lena och jag oss för att åka ut på äventyr med cyklarna. När vi var som längst bort hemmifrån fick min cykel punka. Great!
Sen spenderade vi 3 dagar i stan som hundvakter.
Igår var Feicia här, vi lagade mat och sen bestämde vi oss för att åka och simma. Vattnet var jätte varmt och solen sken, JEE!

Hundvaktning

Snart åker jag och Lena till stan för att ta hand om de här sötisarna. Den här gången blir vi borta tills på torsdag. Jag borde egentligen börja packa nu eftersom att vi åker om en kvart, men ehehe. Vi hörs då vi hörs!

Skolavslutningen