En söndagsmorgon

 

Underbart ljus på morgonkvisten

Idag vaknade jag till ett riktigt fint väder. Vaknade extra tidigt för att gå igenom lite saker till ett prov men bestämde mig för att utnjutja en del av den tiden utomhus med kameran. Dock skulle det varit mycket roligare om man inte skulle haft tidspress. Men några passligt höstinspirerade bilder fick jag till. Såna här morgnar gillas!

"Doppa huve i en färgbytto"

Pappa tyckte jag var ekonomisk då jag färgade håret. Han sa: Linn ha vari ekonomisk, nu behöver hon ju int ha najn mösso i älgjaktin. Han menade alltså att mitt hår var tillräckligt rött så jag inte behövde ha en röd mössa. Jag svarade: på riktigt?! Han sa Nej. Jag hade dock inte tänkt ha så rött hår, jag sa åt frissan att jag ville ha röd-brunt. Nu är det dock mest rött, men det beror lite på ljuset som ni kanske ser på de 2 övre bilderna. Ännu har jag inte bestämt mej vad jag tycker, jag gillar färgen men är lite tveksam om jag passar i den. Det tar väl ett tag innan man vänjer sig med den antar jag.

Min helg

Vaknade ganska tidigt i lördags, pappa var redan vaken och på väg och titta på några åkrar så jag joinade honom. Något av det mysigaste man kan göra en tidig morgon, man är nästan helt ensam på vägen & på åkrarna finns ännu dagg. Senare blev det säsongens sista match, slutade 1-1. Efter matchen blev vi bjudna på paj, gött! En annan gosig sak som jag märkt i sommar är att Tussan älskar att ligga på ens mage. Så när jag var ute la jag mig ner på gräsmattan med henne på min mage och tittade på molnen. As gosigt!
Idag har jag försökt läsa på prov, märkte att det plötsligt gick mycket bättre när man kunde muta sig med lite choklad. Sen kom Nelly & Ippe hit och vi gick ut i skogen på jakt efter svamp. Vi hittade dock bara några enstaka kantareller. Nu ska jag och Lena gå och njuta av dem på en smörgås och se på Scooby doo, mys!

Den senaste tiden

Senast jag skrev så började ju internet att funka igen. Det varade den dagen, men nu är det tillbaka igen. Gissar att det bara håller för stunden så nu passar jag på att blogga. Under mina 5 internet-lösa dagra har jag lyckats:
  • Tappa min telefon i golvet, vilket resulterade i alldeles för många sprickor i skärmen
  • Sola mera än vad jag gjort på hela sommaren
  • Skriva mitt första ässe svar, gick väl sådär
  • Bli lakto-ovo vegetarian för en vecka
  • Smakat tofu för första gången, vilket egentligen inte smakade något

Idag.

Idag har jag varit ovanligt trött. Idag har vi fått våra plattor från skolan. Idag har interntet börjat fungera igen. Idag har vi fått kakförsäljningslistor. Nu ska jag dricka te.

Tisdagen den 3:e

Idag har det varit en riktigt bra dag. Jag har hunnit städa, göra varma smörgåsar, sitta ute i solen och läsa & gjort mat. Nu ska jag följa med Lena på en springtur, jag ska cykla, moahahahahaa! Nä men jag har dragit på mej en rejäl förkylning så det är nog bäst så. Sen ikväll blir det idol, U just gotta love the auditions!
 

Höstfotografering med Katten

Igår var Lena och jag ute och fotograferade lite höstbilder.
Sen kom Tussan och ville vara med.
Så då fick också hon vara med på några bilder, dock gömde sig Lena mest bakom kameran men jag fick med henne på några bilder.