Mot villan!

Nu åker jag ut till villan för att fira villaavslutning. Heippa!
 

Mysiga stunder

Jag har inte spelat på min nintendo på väldigt länge, men imorse när jag låg i sängen och små frös kändes det som ett ypperligt tillfälle. Det måste ju vara en av de bästa sakerna man kunde göra när man var liten.

Extra kort skoldag

Kom hem redan där vid 1 idag, skippade jompan på grund av min rygg. Lite synd då de troligtvis hoppar höjd idag, skulle gärna varit med på det. Nu vet jag inte riktigt vad jag ska göra, skulle behöva städa, men tror inte att det funkar med min rygg, fuu! Nåja, jag får väl hitta på något annat istället.

Lördagen

På dagen bestämde vi oss för att åka och spela lite fotboll, blev mest bara en massa chill men vad gör det?
Sen på kvällen fixade vi middag med förrätt, huvudrätt och efterrätt, gött! Felicia fixade till och med extra fin dukning.
 

Internetkrångel

En söt bild på Lena som jag hittade på den här datorn.
Nu när vårt trådlösa internet har slutat att fungera har jag kommit fram till att jag är den ända i vår familj som är beroende av det, alla andra använder det andra internetet (vi kan kalla det tråd-internet, har ingen aning om vad det heter). I 2 veckor har det krånglat, as jobbigt! Så nu tog jag Lenas dator, wohoo! Sen jag senast skrev har jag lyckats skada min rygg, ehehe, inte kul. Jag har också tillbringat den största delen av helgen med Lena och Felicia och så har jag varit och sett musikalen Riskzon.

Andjakt

Idag har jag varit i andjakt några timmar nu på kvällen. Jätte roligt, speciellt då det var så mycket fåglar på sjön. Imorgon har vi inga vanliga timmar i skolan, utan vi 1:or ska lära känna varandra bättre. Lite roligt då vi gått i skola tillsammans i 3 år redan, men det blir roligt att få göra något annat än att sitta i skolan.

Vi gjorde det igen!

 

Första veckan avklarad

Nu var första veckan i gymnasiet avklarad. Dagarna har gått fort, jag har dessutom haft träning/match tre dagar den här veckan så jag har haft fullt upp. Fast vi knappt gör mycket i skolan nu de första dagarna är jag super trött på kvällarna, men det blir väl bättre bara man vänjer sig med allt. Nu ska jag snart dra ut till skären på kräftskiva, NAJSNAJS!

Vi gör det igen!

bilder från förra året
Kanske den bästa traditionen genom tiderna! Helt klart det bästa slutet man kan få på sommarlovet!

2 bilder från Natashas skär


En riktig kuss-helg

Den här helgen har varit as gosig! Fint väder och härligt folk! Vi har fiskat, åkt wake-board, solat, kört båt och ätit. Väldigt typiska villa-kusin grejjer!