Vad skulle inte en fotbollssäsong vara utan...

... en blå tånagel. En liten fin tradition det där, händer i princip varje år för mig och idag tyckte nageln att det var dags igen. Mitt stora problem är nu inte att jag har en blå tånagel, eftersom jag har varit med om det förr vet jag hur saker och ting fungerar med det lilla handikappet. Det jag däremot inte har varit med om är att dansa i ett par aningen för små högklackar på en bal, med en känslig tå som hellst inte skulle villja vara i ett par skor överhuvudtaget. Funderar starkt på att skippa klackarna. Det syns väl ändå inte om man har långklänning?

Planerar vardagen för att hinna med

Det är det ända jag har gjort denna vecka. Planerat. Försökt räckna ut hur många sidor jag måste läsa per dag för att hinna få in modde-boks-analysen. Fixat inlämningar tidigare än deadline bara för att hinna med allt nästa vecka. Skjutit allt annat åt sidan. Just nu skulle jag hellre sitta och dricka te i flera timmar. Gå ut och fotografera nu när det är kallt och himlen fått så fina färger. Slötitta serier bara för att jag inte har annat att göra, MEN det har jag ju.

Idag

Idag använde jag min nya ryggsäck för första gången, ett riktigt rea-fynd!
Idag fick Lena och jag hem böckerna vi beställt, äntligen.
Idag fick vi sjuss hem från skolan, så skönt att slippa gå hem i kylan.
Idag har jag försökt vara produktiv och gjort en inlämning som ska vara inne först nästa vecka och läst ur min modde-bok.
Idag fick jag ut matte-provet som hade gått helt bra, fick en 8:a.
Idag längtar jag mig bort till varmare breddgrader.

Goströja numero uno

Igår köpte jag världens gosigaste tröja, it's so fluffy i'm gonna die ( som ni kanske ser på bilden över) ! Sen kom Felicia hit och vi satt och pratade och drack te i flera timmar innan vi somnade. Idag har jag varit och tittat till våra matställen, blev lite extra glad då det fanns spår av rådjur där. Nu skall jag skriva färdigt en moddeuppsats och öva på finska verb och sen blir det träning ikväll. Skall bli riktigt roligt nu när man inte rört vid en boll sen före julen!

Wii-kväll

Igår kom några söta filurer hit. Kvällen bestod i stort sätt av ätande, mario cart-körande och ishockey-tittande. Man blev ju så stolt över Finland när de tog hem segern!