Impulsbakning

För nån timme sen kom Lena och jag på att vi skulle baka kex. Vi tänkte: Ääh, vi skiter i nått recept och bara kör! Blev ju lite så där alltså, men det var väldigt roligt att bara blanda ihop olika ingridieser, utan att mäta något och grädda det.

Dag 3

Idag fick vi lite extra sovmorgon, hundarna brukar alltid ta hand om att väcka en, men idag sov de en extra timme. Har egentligen inte gjort så mycket idag förutom att vi var en sväng till gymmet. Hände en ganska rolig sak igår då vi var och handlade till en liten butik här i närheten. Vi står i kassan och en flicka i typ 10-årsåldern vänder sig om och frågar:
 
Flickan: Vad heter du?
Jag: Öhm .. Linn. Vad heter du?
Flickan: Maria. Man måste ju fråga som man vet ifall vi ses igen. Vad heter du?
Lena: Jag heter Lena.
Flickan: Linn och Lena, de börjar ju på samma bokstav. E ni syskon?
Lena: Japp, vi e tvillingar.
 
Så himla sött!

Inkvarterade

Nu befinner lena och jag oss i kussarnas hus with the dögs. Har hunnit fixa middag  åt både oss och hundarna. Ikväll har jag bestämt att vi ska se på mellon, kulkul!

Trött i öga

Idag (igår) har Lena, jag och Felicia fortsatt att se på SW, lyckades ännu inte komma igenom alla filmerna. I morgon blir det först power club utbildning och sen sticker Lena och jag in till stan för att bosätta oss hos kusinerna och agera hundvakt några dar. Nu far jag å sova, gonatt!♥

Torsdag

Idag kom Malin hit efter skolan. Medan vi väntade på att Lena skulle komma åt vi fruksallad med glass och bara chillade. Är föresten Malin som tagit bilderna. Sen fixade jag och pappa lite ved med lite hjälp av Ferguson och klokan 6 for jag på kurs.

Tränase

Idag har Lena, jag och Felicia varit och tränat. Kommer helt klart att vara limin imorron! Nu ska jag snart börja läsa på prov.

Söndag

Mysi bild på Superman från igår
Tittade på nästan hälften av SW-filmerna igår, blir att fortsätta att se de någon annan dag. Idag har jag mest bara myst, läst på prov en smula och varit ute på lite äventyr, fun! Har börjat gilla söndagar nu, de är så chill. Nu ska Lena och jag gå och se lite NCIS, surprise, surprise.

Nu buri vi skååd!


Star Wars Maraton

Idag har jag och Lena varit hos Nelly och flummat lite. Tittat på lite olika grejjer som är bra att veta när vi ska vara hundvakt. Sen har jag också hjälpt pappa med ved och tittat till viltåkern. Nu är Felicia här och vi ska äta något och sen blir det SW-Maraton, jeeej!

Alla ♥-dag

Idag har vi haft lite temadag i skolan, vi hade trafikdagen och sen är det ju också alla hjärtansdag. Så då ordnade väneleverna med fotografering. Sen var det ju också Abi idag, blev som tur inte upptagen. Presenterade också min presentation på modde, och det gick riktigt bra! Ikväll blir det kurs utan Tina, hur ska jag klara mej?

Ny favorit

Var tvungen att ta med Tusse på en bild, höhö helt normalt att sova i trappan
Är helt kär i min nya tröjja, så himla mysig!
Idag har jag jobbat flitigt här hemma, för när vi kom hem hjälpte jag Fella med matte, sen fixade jag lite läxor, lagade färdigt presentationen och nu har jag övat på förhör. Nu tar jag paus!

Stan med mami & sis

For till stan idag efter skolan. Det var otroligt lite folk på stan så det var väldigt chill. Hittade ett par nya inneskor, vilket är jätte bra eftersom mina gamla är mammas, ups! Köpte även en eyeliner som inte med på bilden. Nu ska jag fixa lite läxor oxh sen tar jag natten.

Alla ♥-dag pyssel

Idag gjorde vi alla ♥-dag pyssel på PC. Tyckte jag var otroligt kreativ, woho! Ungarna frågade vem vi tyckte om, de va ganska sött! Satt säkert och talade i en halv timme om vem alla tycker om, OJ NÄ. Men nu ska jag snart iväg på träning.
 
Fick föresten kritik idag om mitt bloggande. Grejjen varför jag inte bloggar så mycket är att jag inte vill slänga in en massa inlägg som är likadanna, så ni får nöja er med, mängden.

some pics

Gårkvällen blev riktigt bra. Var först och plockade upp Natasha, sen for vi till Linnéa dit de kom lite folk och vid 9-tiden for vi till Solf. Hade inte så höga förväntningar, men det var faktiskt riktigt roligt. Nu väntar jag på mat och försöker läsa på prov. Har jag öppnat nån bok? Nej.

Navigationskurs

Idag var jag för andra gången på navigationskursen. Förra gången förstod jag nästan inget, kände mej otroligt blåst, men idag gick det hur bra som helst! Jag och Tina var nog några av de snabbast, jejj!

Chill dag

Har haft en jätte bra dag idag! Skolan var faktiskt helt bra, sen har jag också tränat, fått min one piece som jag skrev om tidigare och nu har jag tittat lite serier på min fina dator. Idag känner jag mej borskämd, helt klart. Men å andra sidan tror jag att jag är ganska ensam med att få min första dator som 15-åring.

Happy kid!

Idag fick jag hem min One Piece! Hade tänkt köpa den redan före jul, men den fanns inte i min storlek, men förra veckan fanns det äntligen en. Helt okej att betala den själv då man väntat så länge och till på det fick jag rabatt! Lycka! ♥

Veckans sista dag

For aldrig ut igår, Lena fick feber så vi stannade hemma och kollade en film. Idag har jag plockat lite i mitt rum så att datorn ska rymmas bättre och så har jag också varit och hjälpt pappa med att kapa ved. Nu blir det väll att fixa lite läxor och sen ska Lena och jag gå ut en sväng.

Promenad med sis & Bomben

Idag har jag varit till frissan och klippt mej. Känns så skönt då luggen inte hänger ner över ögonen mer! När jag kom hem gick jag och Lena ut med Bonzo, aka Bomben. Nu håller jag på att planera kvällen lite, blir väll troligen å far till lokaalin

Min prao vecka

Jag kommer verkligen att sakna prao! Det har varit så roligt och alla har varit så snälla mot mig. Under veckan har jag bland annat hunnit lära mig hacka så där snabbt, balansera en fullastad bricka & skärt mig. Allti na!

Försenad julklapp


Idag fick jag min första egna dator. Skulle egentligen ha fått den lite efter julen, men det tog så länge innan jag visste vad jag ville ha för en slags dator. Är helt In lööv!