Senaste tiden

För ungefär en vecka sen begav jag och Felicia oss in till stan. Där fikade vi och gick i affärer tills det blev dags för Felicia att permanent få en text skriven på sin arm.
När det blev helg var det dags för årets första älgjakt. Vi fick tyvärr inget på lördagen, men på söndagen fick vi en kalv.
Emellan jakten var jag även på dans till Fagerö, blev inga vidare bilder så visar istället två fina från två andra danser från denna sommar.
 
Japp, det är det vad jag har haft för mig den senaste tiden.

Slöa söndagar

Denna helg har verkligen varit super skön! Eftersom det blir ny period imorgon i skolan har vi inga läxor och inlämningsuppgifter som gnager på en. Hurra för det! Igår kom Felicia till oss, vi var på picknick till viltåkern och sen slötittade vi videor. Idag fortsatte vi med vårt chillmode och spelade afrikas stjärna. Helger som dessa är verkligen behövliga efter en vecka fylld med prov!

Fotografier som blev tagna en sen, dimmig kväll i juli

 

Lite snapchat igen


They call it catwalk

Överexponerad, men ändå ganska fin.

En söt filur

Vi brukar varje år ha flera ekorrar som klättrar omkring i träden, men aldrig har jag varit med om en som varit så tam som denna! Den satt snällt i trädet medan jag knäppte några bilder, sen sprang den till trädet bredvid. Ekorrar är nog ett av mina favoritdjur, så fluffiga och söta!

Tre svartvita från igår

Sitter just nu här hemma och ska snart börja leta mig till skolan. Börjar först 12 idag eftersom att engelskaläraren är sjuk, JEEEJ! Nu ska jag läsa på finska ord och fixa något att äta. Tjingeling!

Långfrukost

Finns det något bättre än långfrukost? Så skönt när man är ledig och kan sitta länge och bara ta det lugnt.

En sån där vacker, dimmig kväll

 

Villalivet, det bästa livet.

Igår åkte jag och Lena ut till villan på morgonen och sen mot kvällen joina Felicia oss. Vi har fixat med finmiddag, varit i bastun och bara chillat, verkligen super skönt! Kom hem för några timmar sen med en rygg som vägrar sluta värka, så det blir en lugn kväll för mig. Nu ska jag sätta på ett serieavsnitt och hoppas på att ryggen snart ger med sig. Ha det bra!