Sista dagen med 9A

Idag var vår klass sista dag tillsammans som 9A, för imorgon har vi cykeldag och sen på kvällen är det avslutning. Vi var först och spelade mini-golf och sen gick vi och åt till Strampen. Jag trodde först inte att det skulle bli så roligt med mini-golf, men det var faktiskt riktigt kul! Efter det gick jag och Lena och fika med Nelly. Mysigt!

Glädjen...

... då man för första gången på flera år vinner en match! Ställningen blev 3-1 och vi spelade mot VPS, inte dåligt!

210513

 
Idag har det varit en sån dag då jag mest bara har flummat. Jag kom först hem från skolan där vid 5 för vi hade hejarklacksövning och sen har jag och Lena kört traktor (hahaha). De senaste 2 timmarna har jag ägnat åt att sitta ute och gosa med Tussan, samt försöka läsa på prov. Nu lite serier!

Åminneöppning

Jag har inte gjort så mycket den här helgen, men igår bar de iallafall av till åminne. Det var nog en helt rolig kväll, extra bra var det också då det var så fint väder. Idag har jag egentligen bara fixat klart en romananalys och tittat ishockey. Man blir ju så ledsen då Finland inte vann, fast hur mycket vi kämpade!
Nu ska jag snart börja läsa på prov och förhör, ute i sista stund som vanligt, jobbit!

Umeå vistelsen

Jag tänkte visa lite bilder från Umeå nu. Det var en riktigt bra resa! Vi var ca 20 pc-ledare som var med. Vi bodde på ett otroligt fint vandrarhem nästan mitt i centrum. Resan gick ut på att lyssna på några föreläsningar och sen blev det också en hel del shopping.

Frulle i solen


Idag åt jag och Lena frukost på verandan. Det blev en extra bra start på dagen då solen lyste och det var varmt! Tussan satt också med oss en stund. Dock tror jag att hon bara var intresserad av skinkan på min macka.

Let's

Nu tar jag paus från allt med skolan för några dagar och beger mig till Umeå.I morgon där vid 9-tiden tar jag och några andra båten över. Det känns verkligen skönt att slippa skolan en stund. Just nu är det allt för mycket prov så jag hinner knappt göra något annat än att försöka ha allt skolarbete klart.
Idag skrev jag föresten mitt livs sämsta prov, jejj...

Sötisar

Idag var jag och Lena och hälsade på Lina och hennes kattungar. De var så otroligt söta och alla hade inte öppnat ögona helt ännu. Ååh vad jag skulle vilja ha en liten kattunge. Lite roligt att jämföra storleken på Tusse och kattungarna, vadå överviktig katt? Hahaha.

Lite mera egopix

Just nu sitter jag och vänter på att Felicia ska anlända hit. Vi skulle egentligen ha åkt ut och kört med våra vespor idag, men eftersom det regnade så hemskt på morgonen och väderprognoserna inte visade att det skulle ändra bestämde vi oss att vi tar det en annan dag. Så idag ska vi se film istället och mysa.

Svart-vitt vs Färg


Tusse i ett nötskal.
Nu var det söndag igen. Den här helgen har jag inte gjort så mycket. På fredagkvällen var jag på bastukväll med laget. Igår myste jag bara me The family och idag har jag hjälpt pappa där ute, varit och cyklat en sväng, mobbat Tusse då hon ville ha mat & skaffat gifboom. Skoj! Jag har även äntligen blivit klar med hälsolärainlämningsuppgiften (!). Nu → NCIS!

Torsdag

Än så länge har min dag varit riktigt bra. Började dagen med att stiga upp lite tidigare och fara ut på en länk. Nu ska jag snart börja läsa till finska prov som vi har imrogon, varför började jag inte igår?! Frustrerande känsla.