Min fredag

Igår avslutade vi vår projektvecka i skolan med tapas på Pincho med hela Barcelonagruppen. Efter det hade jag körlektion och sen mötte jag upp dessa tre på bilden över för att fika. Det är föresten Danni som tagit de översta två bilderna. 
 

Två riktigt bra covers


Fotografering med Lena


Äldstensdans

Nämen titta vad jag hittade på vasabladets hemsida?! Tre bilder från när vi dansade, bohjaa duktig bloggerska! Satsade ganska hårt i går som bloggerska och tog bild på maten vi åt efteråt, trodde jag i alla fall. Visade sig att bilderna nu i efterhand inte såg så hemskt fina ut, plus att jag glömde fota efterrätten. Hehehe. Ohh well, visar istället fyra bilder från efterfesten. Sammanfattar inlägget med dessa ord: Bra folk, bra kväll!
 

Tussan hjälper till

Dags för provvecka nu igen. Idag har jag försökt läsa till måndagens tyskaprov, men det har väl gått så där. Skolmotivationen ligger på noll och både ryggen och huvudet har krånglat den senaste tiden. Nåja, bara man kommer igenom denna vecka blir det lugnare. Som ni ser på bilderna har jag i alla fall haft en pluggarkompis. Att hon sen antingen satt på mina tyskaböcker eller låg och sov i min säng är ju en annan sak.