Vi har köpt matchande tröjor, igen!

Det är något med alldeles för¨stora killtröjor som är på rea. De dras till oss.

Årsöversikt del 2

Under dessa månader hann jag med en hel del. Umgicks med massa härligt folk, spelade vollyboll, var på picknick, simmade och var på några danser. Jag, Lena och Felicia cyklade även över till Umeå en helg och sen tältade vi på Bergö. Jag var även en hel del på villan och umgicks med kussarna, Nelly och jag for ut på nattfiske och lyckades fånga en gädda. Några fotograferingar har jag även hunnit med, sedan har jag också jobbat en hel del, målat både hemma och vid villan och varit vid bykiston.

Skrinning där vi simmade för inte så länge sen

På andra bilden sa jag att de skulle göra sig själv till en skulptur, de valde att föreställa sushi. Fint. Mycket fint.

Årsöversikt del 1


Nu är det dags för första delen av årsresumen! Jeej! Enligt min kamera hände det inte så myket de första månaderna, myste med några brudar, busade på dåvarande jobbet, var på en föreläsning å så. Sen hade vi även bal och så kom abi-dagen, vilket egentligen betyder kortare mattur, aah how lovely! I April bar det även iväg på två resor, först var jag till Neapel från skolan och sen direkt till Ylläs med familjen och kussinerna. Not so bad.

Julafton

Det blev en jätte mysig jul i år med jullunch hos farmor på julafton och sen middag hemma hos oss. Idag har vi fortsatt enligt traditionerna och varit hos kussarna och ätit ännu mera julmat. Så gosigt! 

Årets julfest


Kanske värdens bästa provläsarsällskap

Hittade två bilder på jag och Tussan från i höstas. Alltså hon är bara för gosig! Men nu tillbaka till provläsningen, bara kemi kvar nu. Kämpa kämpa.

3 bilder från en höstfotografering

Tänk att det var kallare på höstlovet än vad det är nu, en vecka före jul! Det ser kanske inte allt för kyligt ut på bilderna, men det var svinkalt! Men duktiga modeller som vi var stod vi ut och fick några fina bilder tagna.

Tjenare!

Här har det inte hänt mycket på länge. Under tiden som bloggen har stått stilla har jag mest bara varit i skolan känns det som. Men lite annat har jag även hunnit med, så som Veronica Maggio koncert, en sväng till Umeå på lilla jul och sen har jag färgat mitt hår (dock är det inte lägre lika rött som där på bilden).
Nu är det bara en sista skolvecka, sen får jag jullov. Så. Himla. Skönt.