Slö dag

Idag har jag inte fått nått gjort, har knappt nån energi nu när det är så mörkt ute hela tiden men det blir väll snart bättre. Hoppas! Snart kommer iallafall Lina hit så de blir fun, yee!

Sötnosar


Mutor

Kör med mutor nu under lovet, e ji bara ti kom hit ifall ni vill ha lite choklad!

Julafton

Denna jul har varit en av de finaste på länge! Otroligt fint väder, god mat, trevligt sällskap & riktigt fina presenter. Imorron bär det av mot kussarnas boning med fammo, kommer bli fint!

Hjälp! De e julafton imorron!

Alltså tiden går så himla snabbt, känner att jag måste bättra på julfiilisen så nu kör jag med julmusik för fullt! Hjälp nån, vilken är den gosigaste julsången? Kan ju fråga Tomten också, som ni ser är vi vänner, blir dock lite jobbigt ibland då han tar en massa egobilder... MEN JA TYCKER NO OM DE FÖHE!

Julfesten

Idag fick vi äntligen jullov! Julfesten var jätte fin, det var en massa folk som tackade vår rektor för hans jobb, han skall nämligen sluta. Jag fick även ett litet pris för en mattetävling, lärarna hade ett teater och vi dansade 9:ornas dans. Efter julfesten for jag, Lena & Mamma till stan för att handla det sista inför jul.
NU → NCIS

13.12

Började dagen med Lucia i skolan, slapp då engelskan, JEEEJ! Fick även glögg och pepparkakor, JEEEJ!

Hemma från Sweden

Kom hem från kryssningen igår. Var riktigt roligt, ända minuset var den långa bilresan ner och tillbaka men sånt får man tåla. Bjuder på en lite halv färdi bild på jag och Lena, sluta ungar!
Måst bara vis att vi hadd ROSA hytt, känn på den! Och hur sött de hade fixat med postlådorna i Sverige.

Stockholm

Imorron bär det av till Stockholm med den här söta filuren och resten av familjen. Kommer bli skönt att komma bort lite, passar ju bra nu när man är ledig 4 dagar. Har det lite stessigt nu om jag skall hinna med allt tills vi far, ha de så bra!