Prao

Idag var första dan på prao. Jag e vid Kaffehuset August. Tänkte egentligen sätta upp nån fin bild från min dag, men tog typ bara 2 bilder å di ji int så häv, därför fick ni se några bilder från förra praon istället.
Har verkligen haft fullt upp idag, finns otroligt mycket att göra där! Har även fått ett fint litet blåmärke på benet, lyckat!

Hemgjord pizza

Idag lagade jag och mamma pizza. Jag brukar oftast tycka att de inte blir lika bra som köpispizza, men den här blev så sakens god! Omnomnom! Nu ska jag far i duschen och sen blir det film med sis!

*

Bild från i söndags.
Har dragit på mej en ordentlig förkyldning nu, inte kul! Så idag är jag hemma och försöker bli frisk. Har iallafall ingen feber, så de e bra. Ska börja skriva min fackuppsats på dator nu eftersom jag missar en lektion idag. Wish me good luck!

Äntligen!

Nu har jag äntligen renskrivit min fackuppsats! Har haft lite panik, för den ska vara färdig på torsda, ska bara skriva den på datorn sen är den färdigt! Så det har jag gjort nu i typ 1-2 timmar. Har också varit och skidat med Lena idag och fixat en tonfisk sallad, känner mej väldigt duktig!

Gårdagen

Var till Emma igår, där gick vi i bastun och sen tittade vi på skyfall. Åt även lite glass och chips.
Idag har jag egenligen inte gjort något vettigt, eller jag och Lena har bakat en fransk kaka och så har jag försökt att klura ut hur jag ska få min spik att rosta bäst. Har det nämligen i läxa i Kemi. Nu blir det att gå i duschen och sen ska jag titta en film me mamma & Lena.

17.1.2013

otroligt fin kvalitet, jo.
Idag vissade alla som har musik i tillval upp en musikal i skolan. Roligt! Efter skolan kom de några hit, försökte göra bananplättar. Misslyckades. Åt då istället tortilla. Nu borde jag egentligen öva på prov men finns så mycket intressantare saker att göra.

Tisdag

Jag fick success, health och happiness. Vad fick ni?


Morronbesök

Titta vilka sötnosar vi har haft här imorse! Rapphönor är bara för guliga. Blev lite fight me maten för kråkorna ville också ha, höhö ^^

Hemmadag

Hade en ordentlig huvudvärk imorse så blev att stanna hemma. Har mest bara sett på Glee, kanske inte de bästa att göra då man har ont i pää men eftersom inget riktigt hjälper så.. Nu ska iallafall jag och resten av familjen vandra över till fammo som har fixat mat.

Just nu


Det nya året

Tänkte skriva några saker som jag ska försöka att bättra på till det här året, alltså nyårslöften.
 
Börja träna jämnare istället för att köra jätte mycket en månad och nästan inget en annan.
♦ Ta vara på tillfällen bättre.
♦ Stå för mina åsikter
♦ Få bättre hållning
 
Japp, de var mina nyårslöften.
PS. Lena tyckte jag skulle berätta att hon hade med sig sin nyckel idag, är annars bara jag som låser upp dörren när vi kommer hem för hon glömmer den hela tiden. Nästan.

Första fotbollsträningen

Idag hade vi första fotbollsträningen på evigheter. Spela med äldre nu också, känns lite konstigt men ändå riktigt bra. Annars idag har jag inte hunnit få så mycket gjort, försöker hitta en prao-plats men vet inte riktit vad jag vill. Int je lätt tå e ji svårt!

Vintern när den är som vackrast


Hos Felicia

Var inne på rean idag men lyckades inte att hitta något. Ganska tråkigt men bra för plånboken! Just nu är vi vid Felicia och ska se på film. Bara några dagar kvar av lovet, ta vara på dem!


2013

Tiden går verkligen fort! 2012 har liksom bara flugit fram, och enligt mej har det varit ett ganska så bra år.
Igår for Lena och jag först till Linnéa där några andra också var och sen for vi till Jennie för att fira nyår. Träffade lite nytt folk så det var ju roligt! Nu har vi kommit hem och jag har lite beslutsångest, NCIS eller aktivera sig och göra nått vettigt.